هتل های سنتی

هتل باغ مشیرالممالک یزد

درباره هتل باغ مشیرالممالک یزد


هتل چهارستاره مشیر الممالک، نخستین هتل باغ ایرانی با معماری سنتی متعلق به دوره قاجار است که در حاشیه بافت قدیم در محدوده شمال غربی شهر تاریخی یزد قرار دارد. این باغ در اواخر دوره قاجار در زمان مظفرالدین شاه توسط میرزا فتح الله مشیر الممالک، که در آن زمان امور دارایی را به عهده داشت ساخته شد و در اواخر سال ۱۳۷۹ توسط شرکتی خصوصی خریداری گردید و با کمک سازمان میراث فرهنگی شهر یزد این مجموعه تبدیل به هتل شد و در سال ۱۳۸۲ بعنوان اولین هتل باغ ایرانی با تجهیزات سنتی مورد بهره برداری قرار گرفت. همچنین هتل باغ مشیر الممالک در فهرست آثار ملی ایران نیز به ثبت رسیده است. این هتل در عین حال که دارای ساختاری سنتی می باشد، مجهز به کلیه امکانات رفاهی و تجهیزات پیشرفته روز دنیا نیز هست. از جمله جاذبه های توریستی این هتل می توان به محوطه زیبای باغ، فواره های زیبا، درختانی کهن و سربه فلک کشیده، حوض ها، نهرآب جاری، دو طوطی آفریقای قرمز و آبی و معماری اصیل ایرانی اشاره کرد. دیگر خدمات و امکانات این هتل شامل نزدیکی به جاذبه های گردشگری شهر نظیر میدان امیر چخماق، موزه آب، باغ دولت آباد، بازار خان، دسترسی آسان به کلیه نقاط شهر، پارکینگ، اتاق ها و سوئیت های سنتی با بالکن هایی با چشم انداز زیبای باغ، رستوران های متنوع، کافی شاپ، اینترنت پرسرعت، تاکسی سرویس، ویلچر مخصوص معلولین و جانبازان، عابر بانک و پرسنلی مجرب و میهمان نواز می شود.

هتل بین المللی تبریز

هتل چهار ستاره بین المللی تبریز


متعلق به بخش خصوصی در یکی از بهترین مناطق شهر به نام آبرسان واقع گردیده است. این هتل با تلفیقی از معماری سنتی و مدرن و با برخورداری از فضاهای داخلی دلپذیر و فرح بخش در ۵ طبقه فوقانی و همچنین همکف و تحتانی با امکانات بسیار متنوع مقدم میهمانان محترم را گرامی می دارد. هتل بین المللی تبریز دارای ۱۳۲ اطاق یک، دو  و سه نفره در متراژهای استاندارد روز می باشد.
رستوران و تالار بلوط و نیلوفر در طبقه تحتانی و همکف با ظرفیت ۳۰۰ نفر با تجهیزات متنوع و زیبا چیدمان گردیده و در آنها انواع غذاهای ایرانی و فرنگی همراه با بوفه های متنوع اردور جهت میهمانان گرامی پذیرائی می شود. همچنین در فضای یاد شده سمینارها و جلسات اداری برگزار می شود. امکان دسترسی سریع به مراکز مهم اداری و سازمانها و مکانهای گردشگری و اماکن تاریخی همچون موزه تبریز و مسجد کبود و موزه آهن و ساختمان شهرداری (یکی از بناهای تاریخی با شکوه و منحصر به فرد واقع در میدان شهرداری)، خانه تاریخی حیدرزاده و موزه سنجش (واقع در میدان شهرداری)، ارگ تبریز و خیابان تربیت و بازار قدیمی تبریز را داراست، که همگی این اماکن تاریخی در فاصله ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ای از این هتل واقع هستند که میتوانید از وسایل نقلیه عمومی که ایستگاه آنها در نزدیکی هتل میباشد استفاده نمایید.
در نزدیکی هتل دو قنادی معروف تبریز و آجیل فروشی های معروف و معتبر و همچنین مراکز خرید اسکان، برج سفید و گلدیس واقع هستند که از مزایای این هتل میباشد.

هتل پنج ستاره کرانه بهشت کیش

هتل پنج ستاره کرانه بهشت کیش


بهترین طراحان این پروژه در زمینی به مساحت ۲۷۰۰۰ متر مربع در سایت شرکت نوسا و در مجاورت بلوار جهان واقع شده و شامل یک هتل ۵ ستاره به مساحت۱۲۵۰۰ متر مربع و یک شهرک ویلایی با مساحت ۸۰۰۰ مترمربع می باشد.

هتل امیرکبیر کاشان

هتل ۳ ستاره امیرکبیر کاشان یکی از قدیمی ترین و بزرگترین هتلهای کاشان است که با ۹۰ باب اتاق و ۶ واحد سوئیت، جمعا ۹۶ واحد اقامتی را جهت اقامت مسافران کاشان فراهم کرده است. از نظر موقعیت جغرافیایی، هتل امیرکبیر در نزدیکی باغ فین کاشان واقع شده و دسترسی مناسبی به دیدنیهای کاشان دارد. لازم به ذکر است این هتل در سال ۸۷ بازسازی کامل شده و اکنون با امکانات کامل و بروز اقامتی در خدمت میهمانان است.

هتل امیرکبیر کاشان بزرگترین مجموعه اقامتی این شهر تاریخی است .ساخت این هتل در سال ۱۳۵۶ آغاز شد و در سال ۱۳۶۰ به بهره برداری رسید .باز سازی شد و با خدماتی با کیفیت تر و محیطی جداب تر ، آماده پذیرایی از مسافران شد. یکی از نقاط قوت هتل امیر کبیر سرو غذاهای با کیفیت و متنوع است .رستوران های موجود در هتل هم مثل غذا ها تنوع دارند،رستوران سنتی ،رستوران فضای باز ،رستوران داخل ساختمان هتل و … اقامت در هتل امیر کبیر خاطره خوشی را از شهر کاشان در ذهن شما ثبت می کند.

هتل سه ستاره امیرکبیر بزرگترین و کاملترین مجموعه اقامتی کاشان است . دسترسی را برای مکان‌های دیدنی این شهر زیبا را آسان نموده است. این هتل قدیمی و زیبا در سال ۱۳۸۷ مورد بازسازی قرار گرفته است که نتیجه آن سرویس بهتر در محیطی مدرن و زیبا شده است. مجموعه اقامتی هتل امیرکبیـر کاشان با ظرفیت اتاق یک، دو و سه تخت، رستوران کلاسیک، سنتی و فضای باز با بهتــرین کیفیت غذا در سطح استاندارد‌های بین المللی، به عنوان اولیــن و بزرگترین هتــل شهرتاریخی کاشــان است.

از ویژگی های بارز و قابل توجه این مجتمع جاذبه های طبیعی آن از جمله  فضای سبز در میان  محوطه بوده و همچنین طراحی بسیار زیبا و منحصر به فرد هتل امیرکبیر کاشان که نمادی از معماری مدرن و اجرایی بسیار دقیق و چشم نواز از هنر ایرانی را دارا می باشد که به حق آن را به یک موزه تبدیل نموده است که خود عاملی جهت جذب گردشگران داخلی و خارجی مجتمع سیاحتی و تفریحی امیرکبیر کاشان شده است.

هتل زندیه شیراز

معرفی هتل زندیه شیراز


مگر میشود عاشق حافظ و سعدی باشید و از سفر کردن به شیراز لذت نبرید. برخی ها شیراز را شهر عشاق ایران می نامند ، چرا که آرامگاه شاعران بزرگ ایران زمین است. این شهر را از قطب های بزرگ گردشگری خارجی هم می دانند، آخر حافظ و سعدی در سراسر دنیا شناخته شده اند.

مگر می شود به شهرهای پر گردشگر سفر کنید و هتلهای خوبی را نیابید؟ مخصوصا اگر آن شهر شیراز باشد.

دکوراسیون داخلی این هتل زندیه یکی از زیباترین  هتلهای شیراز بحساب می آید. این هتل پنج ستاره در قلب شیراز قرار گرفته. هتل زندیه شیراز در خیابان هجرت، پشت ارگ کریمخان قرار دارد. فاصله این هتل تا فرودگاه بین المللی شیراز در حدود ۲۰ دقیقه است که ترانسفر از هتل وجود دارد.

بهترین طراحان این هتل زندیه می‌توان معنای واقعی یک اقامتگاه سنتی با معماری اصیل ایرانی را به رخ بیننده میکشند. این اقامتگاه با معماری منحصر به فرد و فضاهای بسیار تمیزی که دارد شما را در انتخاب دوباره خود مصمم‌تر می‌کند.

امکانات هتل زندیه شیراز اندازه یک شهر کوچک است. رستوران‌های این هتل هر ذائقه‌ای را سیراب می‌کند. اگر می‌خواهید غذایتان را در فضای باز نوش جان کنید به رستوران حیاط باغ بروید. تماشای نور پردازی‌ها و آب‌نماهای زیبا در هوایی دل‌انگیز غذا را برایتان خوش طعم تر می‌کند. رستوران سنتی هتل زندیه را هرگز فراموش نکنید. میل غذا در فضای بسیار زیبا و آرامش بخش این هتل با معماری اصیل ایرانی‌اش بسیار دلچسب است.

برای کسانی که عاشق طراحی  و معماری فضاهای سنتی و اصیل ایرانی هستند. حمام سنتی ایرانی خدمتی متفاوت و خاص از هتل زندیه شیراز.معماری خاص  و  فضای فرح‌بخش این حمام شما را به وجد می‌آورد. این حمام برای برگزاری سنت‌های ایرانی مثل مراسم حنابندان و حمام عروس و داماد و غیره بسیار مناسب است.

هتل ارگ گلپایگان

ارگ گوگد گلپایگان دومین بنای خشتی و گلی در ایران است که زیبایی معماری آن گردشگران بسیاری را به سمت خود جذب می‌کند.
ارگ در لغت به معنای قلعه‌ای کوچک در میان قلعه‌ای بزرگ است که دارای برج و بارو باشد. ارگ در اصطلاح به معنی اقامتگاه و فرمانرواست لذا به مکانی اطلاق می‌شود که در آن فرمانروای شهر، ایالت یا کشور اقامت داشته باشد و از آنجا امور را رعایت کند. در شهرهای کهن ایران آثار بسیاری از ارگ‌های قدیمی که روزگاری محل فرمانروایی و اداره امور شهر بوده به جای مانده است. ارگ‌ها در موقعیت‌های مختلف دارای کارکردهای مختلف بوده‌اند و با تغییر شرایط کارکرد و عملکرد متفاوتی را ارایه می‌دادند.

هتل عباسی اصفهان

محوطه باغ


بی تردید یکی از زیباترین بخش های مهمانسرا باغ آن است که می تواند به عنوان نمونه ای از آن فضاهایی مطرح شود که با عنوان باغ ایرانی در تمام جهان معروف است. آمیزه ای از آب و گیاه، هماهنگی فضاهای درون و بیرون، همشانه بودن دست سازهای انسان با پدیده های طبیعی و خلاصه ایجاد فضایی آرامشبخش از ویژگی های باغ مهمانسرای عباسی است. باغ مفرح و مصفای مهمانسرا با وسعتی بالغ بر ۶۰۰۰ مترمربع که با وجود گل ها و درختان و نهری که از وسط آن می گذرد،جلوه ای دلگشا و بدیع را به حیاط مهمانسرا بخشیده و محیطی گرم و خاطره انگیز را برای مهمانان فراهم می آورد.

مهمانسرای عباسی کهن ترین هتل جهان


معماری شکوهمند ایران همواره چون گوهری تابان در میان آثار معماری جهان می درخشــیده و از مرتـبه ای بلند برخــوردار بوده است. در این میان، معمـاری مکتب اصفهان در دوره های گوناگون طلایه دار این راه پرشکـوه بوده و نام هنر و فرهنگ ایران را در گوشه و کنار جهان بلنـد آوازه ساخته است . در دوره صفـوی، شهر اصفهان از چنان عظمت و شکوهی بهره مند شد که نصف جهانش نامـیدند . در میان آثار معماری باقیمانده از عصر صفوی، مجموعـه مدرسـه، بازارچه و کاروانسـرایـی برجـای مانـده است که در کنـار خیـابان چـهارباغ اصفهان چون گوهری یگانه می درخشد . این مجموعه به دستور شاه سلطان حسین صفوی ساخته شد و وی این مجموعه را به مادر خویش پیشکش نمود .

توضیحاتی راجع به معماری هتل عباسی اصفهان

در طراحی این هتل  طبقه اول دو تابلوی آینه کاری محدب طاووس و سرو و شکوفه ،‌شکوه خاصی به سرسرای بزرگ وروری بخشیده است . در تزیین سقف طبقه فوقانی ، سبک ابداعی جدیدی به کار رفته که ترکیبی است از گچبری و آینه کاری محدب رنگین . برای تهیه قطعات آینه محدب سقف ، شانزده هزار قرابه رنگین در کوره مخصوص که به همین منظور ساخته شد ، تهیه گردید . این قرابه ها را ابتدا از داخل با جیوه اندوده و به صورت آینه در آورده اند . سپس قرابه ها را شکسته و دویست هزار آینه محدب رنگی را که در گچبری سقف به کار رفته است ،‌ قطعه قطعه بریده اند.
سطح گچبری طبقه همکف که تا زیر پلکان مارپیچ سرسرا ادامه یافته و در آن محل بهتر می توان به ظرافت و دقت خیره کننده آن پی برد ، این گچبری بیش از ۳۰۰ متر مربع است . قطعات چوبی که همه با دست بریده شده و روی آینه ستونها و دیوارها نصب گردیده است ، جمعا ۸۰ متر مربع ، و طول قطار بندیهای چوبی بالای ستونها و روی دیوارها ۷۵ متر است. نرده چوبی پلکان مارپیچ سرسرای ورودی از چوب چنار پنجاه ساله و با الهام از نرده های کاخ هشت بهشت ساخته شده است و حکایت از ظرافت و مهارت استادانه سازنده دارد.
از این رو ، مدرسه و کاروانسرای مادر شاه نامیده شد . از مجموعه بناهای یاد شده ، مدرسه از همه مشهورتر و به اعتبار کاشیکاری ظریف و بی همانند آن ، از زیباترین آثار تاریخی اصفهان و جهان به شمار می رود . این شاه بیت معماری اسلامی که با وقاری شکوهمند در کنار چهارباغ نشسته و بیشتر به نام مدرسه چهارباغ معروف است ، بیش از سه قرن است که طالبان علوم دینی و دانشوران علوم الهی ، در کنار پیچ و تاب خاموش اما پرشور نقش کاشیهای آبی ، در آن به تعلیم و تعلم سرگرم اند . در آغاز ، انگیزه اصلی ساختن بازار و کاروانسرا استفاده از عواید آنها برای نگهداری مدرسه و تامین معاش اهل مدرسه بوده است . بازار را ، که در کنار ضلع شمالی مدرسه قرار دارد ، سقفی بلند از تاق ضربیهای خوش نما پوشانده و حجره های دو طرف آن در دو طبقه ساخته شده است . این بازارچه را پیشتر بازارچه بلند می خواندند و امروز بازار هنر می نامند . اکنون در حجره های این بازار دست سازهای بومی و سنتی به مشتریان عرضه می شود و در حجره های فوقانی ، صنعتگران بومی به ساختن این آثار مشغولند . هنوز هم در این بازار اشیایی به مشتریان فروخته می شود که نامهای خاطره برانگیزی را به یاد می آورد : خاتم مینا ، قلمکار ، قلمزنی ، منبت ، سوخت ، تذهیب ، معرق ، گلابتون ، زریبافی … . از زمان ساخت مجموعه مدرسه و بازار و کاروانسرا سیصد سال می گذرد . به نظر می رسد بنای مدرسه مادر شاه در سال ۱۱۱۲ هجری قمری آغاز و تا سال ۱۱۲۸ به طول انجامیده است . تاریخهای نقش شده در گوشه و کنار این مدرسه ، زمان ساخت آن را مشخص می کند . در کتیبه ای سال ۱۱۱۴ و بر کتیبه چوبی دیگری سال ۱۱۱۹ و در نقش حک شده بر در مدرسه ، سال ۱۱۲۰ و در کتیبه ای به خط عبدالرحیم جزایری ، سال ۱۱۲۲ نقش است.

Share this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *