تحلیل ساختمان اداری در آلمان

تحلیل ساختمان اداری در آلمان

MVRDV_Design
“Crystal-Rock” Facade for Mixed-Use Building in Esslingen

 

طراحی ساختمان اداری انعکاس
از گروه معماری MVRDV

آلمان

Architects
MVRDV

Location
Esslingen, Germany

Design
MVRDV – Winy Maas, Jacob van Rijs and Nathalie de Vries

Design Team
Winy Maas, Markus Nagler, Tobias Tonch, Christine Sohar, Alessio Palmieri, Cheng Cai and Bartosz Kobylakiewicz

Visualization
Antonio Luca Coco, Kirill Emelianov, Luca Piattelli, Pavlos Ventouris

Client
RVI, Germany

Area
۶۵۰۰.۰ m2

Photographs
MVRDV

“Crystal-Rock” Facade for Mixed-Use Building in Esslingen

Photographs
MVRDV

گروه معماری MVRDV طرح خود برای یک ساختمان اداری چند منظوره ۱۲ طبقه که قرار است در جنوب آلمان در شهر Esslingen ساخته شود آشکار کرد. این بنا که “The Milestone” نام دارد، یک مجموعه ۶۵۰۰ مترمربعی است که یک نمای صیقلی و بازتاب کننده متفاوت را نشان می دهد و در مرکز خود دارای یک وُید است. نمای تعاملی پروژه با الهام از ظاهر سنگ های کریستالی طراحی شده و توپوگرافی شهر Esslingen را بازسازی کرده که حامل پیامی درمورد تاریخ و مردم این شهر می باشد.

طرح شرکت MVRDV پاسخی است در برابر نیازهای کارفرمای پروژه که خواسته بود بنایی چند منظوره ساخته شود و سنت مدرنیته را در کنار هم بیاورد. این برج، که یک فضای دید باز برای عموم در طبقه فوقانی خود دارد. این ساختمان اداری را می توان یکی از پروژه های متعدد اخیر در محدوده ایستگاه مرکزی قطار شهر Esslingen نام برد. وینی ماس، از موسسان کمپانی MVRDV در مورد این بنا می گوید: ” این بنا شهر Esslingen را به همه مردمانی که با قطارها تردد می کنند نشان می دهد و به نمادی تبدیل خواهد شد که میراث گذشته و آینده شهر Esslingen را به نمایش خواهد گذاشت. ”

حجم این بنا از حالت صلب خارج شده تا یک نمای فراگمنتال و چندپاره تشکیل دهد که هم انعکاس دهنده توپوگرافی واقعی شهر بوده و هم یک مسیر گذر برای عموم از مرکز خود فراهم کند. در طبقه همکف آسانسورها به میدان عمومی شهری باز می شوند که شهر را به بنا ارتباط داده و یک مکان تفریحی عمومی شامل کافه، رستوران و یک فضای گردهمایی به وجود آورده است. در عین حال در طبقات فوقانی، ادارات به صورت فضاهای نورانی، جذاب و انعطاف پذیر خود را به نمایش می گذارند.

در طبقه اول، آسانسورها به سوی یک میدان عمومی باز می شوند.
بعلاوه بر روی شیشه های مشجر نما، کدهای QR نقش بسته است تا اطلاعاتی در مورد مردم، تاریخ و منظر شهر Esslingen، برای بازدیدکنندگان فراهم کند. این کدهای QR در نهایت یک نمای پیکسل پیکسل شده را به وجود می آورند که برای عموم از طریق پلکان و تراس ها در دسترس بوده و حدود ۴۰ متر ارتفاع دارد. استفاده از شیشه های مشجر به علاوه از دریافت گرمای زیاد جلوگیری کرده و درعین حال به عنوان سلول های فتوولتاییکی گرما را جذب کرده وانرژی تولید می کنند. عملیات ساخت و ساز این بنا در سال ۲۰۲۰ آغاز شود.

شروع دوره راینو از 12 اردیبهشت 1398 رد کردن